HEY, I'M EVÓRA!

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!

Bruiloft Anne & Melissa

  /  
24 september 2020

In september 2020 fotografeerde ik de prachtige dag van Anne en Melissa. ’s Morgens startte ik de dag bij Melissa voor het vastleggen van de voorbereidingen. Bij Anne werden de voorbereidingen vastgelegd door Heidi van Pure plaatjes. Anne arriveerde bij Melissa met een doedelzakspeler voor de auto. Wat een spectaculaire aankomst en wat scheen het zonnetje al prachtig. Na een heerlijke ontmoeting reden we naar het Prattenburgse bos waar we de shoot hadden met magisch licht! Melissa is zelf ook fotograaf en wilde heel graag zon op haar dag, zodat we deze foto’s konden creëren. Haar wens werd vervuld!

Na de shoot reden we naar Hoeve de Beek waar alle gasten het bruidspaar stonden op te wachten. Door het goede weer konden we de ceremonie in de tuin doen. Het waaide flink en het was fris, maar onder de plaids was het heerlijk knus. Na een heerlijke lunch reden we naar de Dorpskerk in Voorthuizen voor de kerkdienst onder leiding van Mozaiek0318. Na de dienst werd de taart aangesneden bij Hoeve de Beek en schoten we nog de groepsfoto’s en sloot ik af met nog wat laatste plaatjes van het prachtige bruidspaar. Een heerlijke dag met warme herinneringen.

Anne en Melissa, bedankt voor jullie vertrouwen en heel veel geluk samen!

Overige leveranciers:
Haar & Visagie: Ruth Hair & make up
Trouwjurk: Speksnijder Bruidsmode
Bloemen: Bloemerij Veenendaal
Trouwpak: Urban Bozz
Ringen: Wilco van den Blink
Bruidstaart: Floor’s Bakery Apeldoorn
Auto: leukeoldtimers.nl
Doedelzakspeler: Jacob Koster
Videograaf: Heikoop Bruiloftsfilms
Trouwkaart: Stijlvolle Trouwkaarten
Trouwlocatie: Hoeve de Beek Woudenberg

LAAT MIJ JULLIE LIEFDE VASTLEGGEN

Want liefde mag gevoeld, gekoesterd en gezien worden.