HEY, I'M EVÓRA!

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!

Bruiloft Arné & Gerrinda

  /  
15 maart 2019

15 maart was het de grote dag van Arné en Gerrinda. Samen met Jos van Heikoop Media begonnen we bij Gerrinda. Toen we aankwamen werd de laatste hand aan haar haar gelegd. Haar kleine broertje was door alle bedrijvigheid wakker geworden en kwam even om het hoekje kijken. Gerrinda had de verkeerde kousen meegekregen en dus werd er met tape nog geprobeerd ze omhoog te houden. Dit bleek toch niet zo’n succes. Nadat haar moeder Gerrinda in haar jurk geholpen had hielp zusjelief haar met haar oorbellen. Nog even de sluier en Gerrinda was klaar om haar Arné te ontmoeten. Na de ontmoeting nog een snelle knuffel van de broertjes en op naar de fotoshootlocatie. Doordat de dag met regen begonnen was hadden Arné en Gerrinda kasteel Dussen gereserveerd voor de fotoshoot. Altijd fijn om daar te fotograferen. We konden aan het eind van de shoot zelfs nog even buiten foto’s maken.

Na de shoot reden we weer terug naar het huis van Gerrinda waar de daggasten het bruidspaar met kleurige bogen op stonden te wachten. Na de nodige bewonderende oh’s en ah’s reden we naar Huyse Brakel. Daar begonnen we met de groepsfoto’s waarna we aansluitend de ceremonie hadden. De broertjes van Gerrinda stalen de show… Na het ja-woord hapte Arné buiten en een paar bellen. Hij had blijkbaar trek gekregen. Thuis bij Gerrinda stond er inmiddels een heerlijke lunch klaar en na de lunch was het tijd voor de kerkdienst in Leerbroek. En mijn hart maakte een sprongetje toen ze de kerk in liepen. Want wat viel het licht mooi!

Arné en Gerrinda, veel geluk en liefde gewenst. Dank dat ik jullie liefde vast mocht leggen.

Bruidsjurk: Taft en Tule
TrouwPak: Black Tie
Bloemist: Arja van Roekel
Videograaf: Heikoop Media

LAAT MIJ JULLIE LIEFDE VASTLEGGEN

Want liefde mag gevoeld, gekoesterd en gezien worden.