HEY, I'M EVÓRA!

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!

Bruiloft Bennie & Everdien

  /  
24 april 2020

Waar moet ik beginnen? Wat een dag! De bruiloft van Bennie en Everdien. Door het hele coronagebeuren stonden ook Bennie en Everdien voor de keuze uitstellen of door laten gaan. Ze kozen voor het laatste. Met de nodige aanpassingen besloten zij dat 24 april 2020 gewoon hun dag ging zijn.

’s Morgens begon ik bij Bennie thuis. Het zonnetje scheen al prachtig door de ramen en met dit prachtige licht fotografeerde ik de voorbereidingen. Daarna reed ik door naar Everdien die ook al een heel eind was. Er werd nog even besloten de ontmoeting in de achtertuin te doen en wat waren ze verrast toen ze elkaar zagen. Everdien had nooit een groen pak bij Bennie verwacht en Bennie had ook deze jurk bij Everdien niet helemaal aan zien komen. Na nog een bakkie koffie gedaan te hebben reden we naar het Wekeromse zand voor de shoot. We genoten van de tijd en van het heerlijke zonnetje!

Na de shoot reden we naar Huize Kernhem in Ede waar de ceremonie voltrokken werd. Er mochten 12 mensen aanwezig zijn bij de ceremonie en buiten stonden ook wat familie en vrienden het bruidspaar op te wachten. Er volgde een heerlijke ceremonie met een lach en een traan. Na de ceremonie zijn Bennie en Everdien naar het ouderlijk huis van Everdien gereden om daar met haar familie te lunchen en nog wat foto’s te maken. Daarna volgde de kerkdienst en na de kerkdienst hebben ze taart gegeten bij Bennie thuis met zijn familie. Op die manier hielden ze de groepjes klein en kwamen de twee families niet in een kleine ruimte met elkaar in aanraking.

Eigenlijk zou ik na het fotograferen van het taartmoment bij Bennie thuis klaar zijn met fotograferen. Maar wat ze niet wisten was dat de zus van Everdien met mij geregeld had dat ik de rest van de dag ook nog zou fotograferen. Het bruidspaar had namelijk te horen gekregen dat ze 17:30 uur bij hun huis moesten zijn en dat er nog een programma volgde tot 20:30 uur. Door vrienden was het hele huis versierd, er waren cadeautjes in en rond het huis gezet en er was een diner geregeld. De familie had last minute nog een Drive-In receptie op poten gezet voor na het diner. Hiervan wisten Bennie en Everdien niets en de verrassing was compleet toen ze dit alles te weten kwamen. Het werd een heerlijke avond vol blijdschap, warmte en liefde, op afstand. Een toet aan toeterende versierde auto’s, confettiekanonnen, cadeaus en enveloppen volgde. Na dit alles schoot ik bij het laatste zonlicht nog de laatste plaatjes en nam ik echt afscheid van het bruidspaar.

Bennie en Everdien, wat heb ik genoten van deze dag, van jullie als stel en van alle warmte en liefde waarmee jullie omgeven waren. Geniet lekker na en veel geluk en liefde op jullie levenspad samen!

Trouwjurk: The New Bride Barneveld
Trouwpak: Jac Hensen
Ringen: Juwelier C. ter Maaten Barneveld

LAAT MIJ JULLIE LIEFDE VASTLEGGEN

Want liefde mag gevoeld, gekoesterd en gezien worden.