HEY, I'M EVÓRA!

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!

Bruiloft Christiaan & Agathe

  /  
10 oktober 2019

10 oktober 2019 was de bruiloft van Christiaan en Agathe. Een dag waar ik enorm naar uit keek. Vanaf het eerste contactmoment was er een enorme klik met dit heerlijke stel. Samen met manlief startte ik de dag bij Christiaan waarna we doorreden naar Agathe voor de voorbereidingen. Hanna van Hair by H was al druk bezig geweest met het haar van Agathe en nadat ze haar prachtige jurk aan had getrokken was het wachten op Christiaan.

Rondom kasteel Neerijnen hebben we de fotoshoot gedaan waarna Christiaan en Agathe ook daar hun gasten ontmoetten. In de kasteeltuin werd iedereen uitgebreid begroet en vertrokken we naar het kasteel voor de ceremonie. Tijdens de ceremonie vertelden een paar vrienden van Christiaan het nodige hilarische over hem en mocht de vriendin van Agathe wat van haar geschiedenis vertellen. Na het jawoord spraken Christiaan en Agathe ook nog prachtige eigen geschreven geloften naar elkaar uit. Een mooie manier om toch een persoonlijke ceremonie te hebben. Na de ceremonie werd er heerlijk geluncht in de kasteeltuin en hebben we ook daar de groepsfoto’s gemaakt. Het kerkje wat naast het kasteel staat werd gebruikt voor de trouwdienst. Ondertussen reed ik vast naar De Leidsche Hoeven om de bedankkaartjes en ouderboekjes te maken.

Er volgde een heerlijke avond met veel gezelligheid, hilarische stukjes, lachsalvo’s een mooie momenten. Tijdens het diner piepten we er nog even tussenuit om tijdens een prachtig gouden uurtje nog even snel wat plaatjes te schieten. Christiaan en Agathe, bedankt voor jullie heerlijke dag, jullie vertrouwen en dankbaarheid. Het was een feestje jullie fotograaf te zijn!

Jurk: Speksnijder Bruidsmode
Pak: Misura Sartoria
Haar bruid: Hair by H
Videografie en dronefoto’s : Heikoop Bruiloftsfilms
Feestlocatie: Leidsche Hoeven

LAAT MIJ JULLIE LIEFDE VASTLEGGEN

Want liefde mag gevoeld, gekoesterd en gezien worden.