HEY, I'M EVÓRA!

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!

Bruiloft Diederik & Hanneke

  /  
25 januari 2019

25 januari was het zo ver, de bruiloft van Diederik en Hanneke. Eerder die week had het gesneeuwd en een dag later kwam er weer een laagje bij. De temperatuur bleef laag en stiekem groeide mijn hoop op een witte bruiloft. En jawel hoor, vrijdagmorgen bij het ontwaken, lag de sneeuw er nog steeds. Het beloofde een mooie dag te worden, een dag vol liefde.
In Doornspijk aangekomen waren de voorbereidingen van de bruid al in volle gang. Ook rondom het huis was iedereen bezig om alles gezellig te maken met Zweedse fakkels. Rond zonsopkomst kwam Diederik zijn bruid halen waarna we naar het bos reden waar we ook de pre-weddingshoot hadden gedaan. Onderweg kwamen een een hele kudde reeën tegen en ook viel mijn oog al op een prachtige stapel hout. Die moest zeker op de foto, aangezien Diederik boswachter is.
Na de shoot reden we naar Elburg waar de daggasten buiten bij restaurant De Haas het bruidspaar opwachten. Tijd om binnen iedereen te verwelkomen en op te warmen. Na een gedeelte groepsfoto’s liepen we naar het Agnietenklooster waar de ceremonie plaatsvond. Na de ceremonie, bellenblaas en een tweede ronde groepsfoto’s stond er een heerlijke lunch voor iedereen gereed in restaurant De Haas. Na de lunch reden we naar Nunspeet voor de kerkdienst.

Na deze mooie momenten ging de dag nog verder. Het avondprogramma vond plaats in de hof van Hulshorst, dicht naast de spoorlijn. Ik mocht daar ook nog bij zijn en voor het bruidspaar ook van dit gedeelte van de dag voor hen vastleggen.
Diederik en Hanneke, heel veel zegen, geluk en liefde gewenst op jullie levenspad! Bedankt dat ik jullie liefde mocht vastleggen.

LAAT MIJ JULLIE LIEFDE VASTLEGGEN

Want liefde mag gevoeld, gekoesterd en gezien worden.