HEY, I'M EVÓRA!

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!

Bruiloft Niek Jan & Roelien

  /  
10 mei 2019

10 mei was het zover, de bruiloft van Niek Jan en Roelien in Staphorst. Mijn eerste Staphorster bruiloft en wat voor een. Maak je klaar voor een lange blog, want dit was een heerlijke dag.

Ik startte de dag met het vastleggen van de voorbereidingen bij Niek Jan. Toen ik het erf op liep zag ik al gelijk de prachtige Porsche staan. Deze werd niet veel later nog mooier gemaakt met een paar prachtige spiegelstukken van Bloemenatelier Rianne.

Bij Roelien gekomen was ze bezig met de laatste dingen. Ze was ’s morgens al bij de kapper geweest voor haar kapsel. Ze had haar jurk al aan en samen met haar moeder en zussen was ze bezig alle lagen goed te leggen. Wat een plaatje was ze. Alles klopte! Na nog een goede lading parfum was het tijd voor de ontmoeting. Tussen twee prachtige bloemstukken stond Niek Jan met zijn rug naar de deur te wachten op Roelien, er volgde een heerlijke ontmoeting waarna we vertrokken naar de shootlocatie. We reden naar Havezate Den Berg in Dalfsen. We hadden daar een mooie en ontspannen fotoshoot. Niek Jan heeft zijn eigen bedrijf in reparatie, onderhoud en verkoop van quads, dus een quad bij de shoot kon niet ontbreken. Bij het huis van de bruid hadden alle daggasten zich al verzameld en voorzag Claudia van Puur Bruidsgeluk ze van de laatste instructies en informatie. Na de ontmoeting zijn we begonnen met de groepsfoto’s. Daarna stond er een lekkere lunch klaar en tijdens de lunch kwam het broertje van Roelien nog heel even langs om zijn baret te laten zien die hij die morgen uitgereikt had gekregen.

De ceremonie vond plaats in het gemeentehuis van Staphorst. De ringen werden met een elektrische miniquad binnen gebracht. Na het jawoord en de ringen speelde Roelien nog een mooi stuk op de piano voor haar kersverse man, deze zorgde voor prachtige emoties bij Niek Jan en meerdere gasten. Inmiddels had de klas van Roelien zich al verzameld en stonden ze klaar met bogen. Na een foto met de klas was het tijd voor de kerkdienst. Tijdens de dienst zorgde ik voor de bedankkaartjes en ouderboekjes. Na de dienst kwam het bruidspaar naar Hotel Zwartewater in Zwartsluis waar er in de havenzaal al een heerlijke snoeptafel klaar stond. De kinderen van de klas hadden nog een leuk stukje voorbereid. Na het fotograferen van de kinderreceptie was ik klaar. Intussen had Claudia de tafels voor het diner al bijna klaar en zodoende heb ik daar ook nog even een paar mooie foto’s van kunnen maken. Een heerlijke dag met veel mooie foto’s.

Niek Jan en Roelien, veel geluk en liefde gewenst. Dank dat ik jullie liefde mocht vastleggen.

‘Want liefde mag gevoeld, gekoesterd en gezien worden.’

Jurk en trouwpak: Hony Bruidsmode
Bloemwerk: Bloemenatelier Rianne
Trouwauto: Porcheverhuur België
Locatie: Hotel Zwartewater
Weddingplanner: Puur Bruidsgeluk
Videograaf en duiven: Lambert Grolleman
Trouwringen: Juwelier van Leeuwen

LAAT MIJ JULLIE LIEFDE VASTLEGGEN

Want liefde mag gevoeld, gekoesterd en gezien worden.