HEY, I'M EVÓRA!

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!

21 januari 2020, een koude mistige dag. Maar de liefde van Piet en Gerrie maakte deze dag warm!

Ik begon de morgen, samen met Jos van Heikoop Bruiloftsfilms, bij Piet om daar de voorbereidingen vast te leggen. Het was een gezellige drukte en ik hou ervan! Bij Gerrie aangekomen was de kapper nog druk bezig met haar haar. Nadat ze haar jurk aangetrokken had en de laatste hand aan haar make-up gelegd was gingen we naar buiten voor de ontmoeting.

We reden voor de shoot naar Kasteel Weijenburg in Echteld waar ook de rest van de dag zou plaatsvinden. Piet en Gerrie werken beiden op de markt in de kaas. en na de shoot reden we nog even langs het kaasmagazijn voor een paar foto’s. Daarna gingen we naar het ouderlijk huis van Gerrie om daar alle daggasten te ontmoeten, te lunchen en de groepsfoto’s te maken. De ceremonie vond plaats in Kasteel Weijenburg en bij aankomst werden de gasten verwelkomt met een glühwein. Gerrie werd weggegeven door haar vader, wat blijft dat toch altijd een prachtig moment. Tijdens de ceremonie was het broertje van Piet de assistent van de ambtenaar en een van de zusjes Gerrie bracht de ringen. Na de ceremonie kregen de gasten een heerlijk saussijzenbroodje en vertrokken we met de bus richting de kerk.

Tijdens de kerkdienst ging ik weer hard aan het werk met de bedankkaartjes en ouderboekjes. Toen het bruidspaar terugkwam bij het kasteel heb ik het aansnijden van de bruidstaart, het feliciteren, de wijnproeverij en het begin van het diner nog vastgelegd. Daarna zat, na een dag van 12 uur fotografie mijn taak erop.

Piet en Gerrie, bedankt voor deze heerlijke dag. Veel geluk en liefde samen!

Videograaf: Heikoop Bruiloftsfilms
Locaties: Kasteel Wijenburg Echteld
Trouwjurk: De Bruidsstal
Kostuum: De Heeren van Opheusden
Ringen: Van Maanen Veenendaal
Haarstyling: Jannita van Geresteijn
Visagie: Veroda Veenendaal
Bruidstaart: De Wijenburg Echteld
Bloemwerk: Van Binsbergen Opheusden
Trouwvervoer: P. Verbeek

LAAT MIJ JULLIE LIEFDE VASTLEGGEN

Want liefde mag gevoeld, gekoesterd en gezien worden.