HEY, I'M EVÓRA!

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!

Bruiloft Rutger & Eline

  /  
31 mei 2019

Wat een heerlijke dag was dit, 31 mei, de bruiloft van Rutger en Eline. Ik had in april al een pre-weddingshoot met deze twee, die al fijn was. Ik begon die morgen bij Eline in Ede. Na de voorbereidingen kwam Rutger haar ophalen en wat was hij verrast, hij was heel blij met hoe ze eruit zag.

De fotoshoot vond plaats in het Arboretum in Wageningen. We hadden een hele gezellige en relaxte shoot waarna we weer naar Ede vertrokken om bij het huis van Eline de daggasten te ontmoetten. Rutger en Eline hadden ervoor gekozen ’s morgens al de bruidstaart aan te snijden. Heerlijk, zo met de daggasten al genieten van een stuk taart. Een goede manier om de dag te beginnen en zo hoef je je ook geen zorgen te maken dat je voor het diner teveel in je buik hebt zitten. Rutger en Eline hadden hun dag heel ruim gepland en er was veel tijd voor gezelligheid.

De ceremonie werd gehouden op het terrein van kasteel Hoekelum in Bennekom. Doordat het weer prachtig was stond de ceremonieopstelling al klaar onder de grote eik. Er volgde een leuke en persoonlijke speech van Jeanette van Wijk, de trouwambtenaar. We maakten nog even een groepsfoto bij het kasteel en vertrokken daarna weer naar Ede voor de rest van de groepsfoto’s en de lunch. De dag eindigde voor mij bij de kerkdienst.

Rutger en Eline, veel geluk, liefde en zegen gewenst voor jullie leven samen. Geniet van de plaatjes!

LAAT MIJ JULLIE LIEFDE VASTLEGGEN

Want liefde mag gevoeld, gekoesterd en gezien worden.