HEY, I'M EVÓRA!

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!

Bruiloft Stefan & Marlise

  /  
26 april 2019

Op 26 april was het zo ver, de grote dag van Stefan en Marlise. Een heerlijk stel wat ik tijdens een leuke pre-weddingshoot al voor de lens had.

Ik startte de dag in Dordrecht bij Stefan, die door zijn ouders geholpen werd met zijn prachtige pak. Trots liet hij de trouwauto zien die hij gekscherend ‘zijn bruid’ noemde. Nadat de bloemist een demonstratie had gegeven van het bevestigen van het autoboeket, speldde de moeder van Stefan de corsage bij hem op. Tijd voor mij om naar de bruid in Papendrecht te vertrekken. Daar aangekomen verwachtte ik haar al helemaal klaar. Dit bleek niet het geval. Ze zat nog heerlijk op haar stoel terwijl haar haar en make-up gedaan werden. Toen bleek dat Stefan al in de buurt was, de trouwauto was al van afstand te horen, raakte ze toch een beetje in de stress. Gelukkig had Stefan geen bezwaar tegen nog een paar rondjes rijden en kon Marlise rustig haar jurk aantrekken. De ontmoeting vond plaats voor het huis van Marlise. En terwijl Stefan met zijn rug naar de deur stond te wachten was de spanning toch wel een beetje op zijn gezicht te zien. Na een enthousiaste ontmoeting reden we naar ‘de Viersprong’ in Dordrecht om daar de reportage te maken.

Bij Marlise thuis verzamelden zich de daggasten. Een grote, gezellige groep familie en vrienden. Na de ontmoeting met de daggasten was het tijd voor een lijstje groepsfoto’s waarna iedereen in de Engelse bus stapte en we naar het stadhuis van Dordrecht reden. Een oom en tante zeggertje stal tijdens de ceremonie de show… Na de ceremonie werd het bruidspaar nog toegezongen door de nichtjes van de bruid. Buiten maakten we de grote groepsfoto en nog een paar foto’s met de vrienden. Tijd voor de kerkdienst. In de Christelijk Gereformeerde Kerk van Dordrecht Centrum werd het bruidspaar de zegen van de Heere gewenst. Na deze mooie dienst was ik klaar. Ik heb genoten van de liefde die ik vast mocht leggen.

Stefan en Marlise, veel geluk, liefde en zegen gewenst!

LAAT MIJ JULLIE LIEFDE VASTLEGGEN

Want liefde mag gevoeld, gekoesterd en gezien worden.