HEY, I'M EVÓRA!

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!

Bruiloft Theo & Gertine

  /  
25 oktober 2018

25 oktober was de bruiloft van Theo en Gertine. ’s Morgens vroeg begonnen wij in Rijssen bij Gertine. Het was weer een warm welkom voor mij want een jaar eerder was ik hier al voor de zus van Gertine. Gertine die kapster is deed die dag het haar van haar zus. Nu legde ze die taak in de handen van een oud collega uit de kapsalon. Gertine wilde graag haar jurk aantrekken in de tuinkamer die sfeervol verlicht was. Ik juich het alleen maar toe als bruiden lekker hun eigen keuze maken.

Theo had de laatste nacht, samen met zijn ouders, in de buurt van Rijssen overnacht. Daardoor hoefde hij niet het hele eind vanuit Zeeland te komen. Ook de ontmoeting hadden Theo en Gertine in de tuinkamer. Na een broodje en een plasje reden we weg richting Rhenen. In de Cunerakerk en daar in de natuur hebben we de foto’s gemaakt. Tussendoor zijn we nog even bij harpwinkel ‘De Zingende Snaar‘ langs geweest waar Gertine nog even wat gespeeld heeft. Na de shoot zijn we naar ‘De Oude Duikenburg‘ gereden waar Theo en Gertine hun gasten ontmoetten. Na een lekkere lunch was het tijd voor de groepsfoto’s waarna we naar Neerijnen reden voor de ceremonie. Na de ceremonie zijn we nog even een paar minuten het prachtige herfstbos ingedoken voor wat laatste foto’s waarna we door reden naar de Bethelkerkhttp://www.orgelmakerijboogaard.nl/ in Geldermalsen. Een leuk weetje is dat de vader van Gertine, werkzaam als orgelbouwer bij ‘orgelmakerij Boogaard’ het orgel in die kerk gebouwd heeft. Na de dienst heb ik nog even het oplaten van de ballonnen gefotografeerd en toen zat het er voor mij op.

Theo en Gertine, jullie zijn een prachtig stel! Veel geluk samen.

LAAT MIJ JULLIE LIEFDE VASTLEGGEN

Want liefde mag gevoeld, gekoesterd en gezien worden.