HEY, I'M EVÓRA!

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!

Loveshoot en huwelijksaanzoek Mark & Elise

  /  
17 juli 2019

Anderhalve week geleden nam Mark contact met mij op voor het vastleggen van het huwelijksaanzoek wat hij ging doen. We begonnen met een leuke shoot bij Villa Augustus en aan het eind van de shoot ging hij op zijn knieën voor zijn Elise en het antwoord is wel duidelijk! Na de shoot gingen ze nog een rondje varen, wat had Mark het goed geregeld!

Mark en Elise, wat zijn jullie een prachtig stel en wat heb ik genoten achter mijn camera!

LAAT MIJ JULLIE LIEFDE VASTLEGGEN

Want liefde mag gevoeld, gekoesterd en gezien worden.