HEY, I'M EVÓRA!

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!

Pre-weddingshoot Bennie & Everdien

  /  
26 maart 2020

Jongens, wat leven we in een gekke tijd… Deze heerlijke pre-weddingshoot van Bennie en Everdien maakten we toen net alles op slot ging. We wisten nog niet goed wat wel en niet kon en vonden dit dus heel spannend. Binnen de richtlijnen van de RIVM kan ik dit soort shoots nog gewoon doen. Ik hou 1,5 m afstand, maar mijn stellen hoeven dat gelukkig niet. Kijk, geniet mee en stay safe!

LAAT MIJ JULLIE LIEFDE VASTLEGGEN

Want liefde mag gevoeld, gekoesterd en gezien worden.