HEY, I'M EVÓRA!

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!

Pre-weddingshoot Rutger & Eline

  /  
30 april 2019

Op 30 april ging ik met Rutger en Eline naar Belmonte Arboretum in Wageningen. Ik was er al een keer eerder met een shoot geweest, maar dat was jaren geleden. Heerlijk om er in deze tijd te zijn, nu alles mooi in de bloei staat. Ik heb een geweldige shoot met Rutger en Eline gehad, dat komt eind mei wel goed!

LAAT MIJ JULLIE LIEFDE VASTLEGGEN

Want liefde mag gevoeld, gekoesterd en gezien worden.