HEY, I'M EVÓRA!

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!

Bruiloft Adriaan & Rozemarijn

  /  
14 juni 2019

Inmiddels hebben Adriaan en Rozemarijn alle foto’s al ontvangen, maar ik vond toch dat er nog een blog van hun heerlijke dag moest komen.

Ik ben de dag bij Adriaan gestart, een gezellige drukte trof ik daar aan. Adriaan komt uit een groot gezin en was de eerste die trouwde dus iedereen was aanwezig om niets van het begin van de dag te missen. Bij Rozemarijn was het wel anders, ook zij komt uit een groot gezin maar was de laatste die het huis uit ging. Samen met haar moeder en een vriendin maakte zij zich klaar voor hun grote dag. Na de ontmoeting vertrokken we naar het Alblasserbos voor de fotoshoot. Met de pre-weddingshoot waren we daar ook al geweest dus we wisten de mooie plekjes feilloos te vinden. We moesten de shoot wel wat inkorten want aan het eind begon het te regenen.

Rustig reden we naar de Landhoeve waar de daggasten al stonden te wachten. En toen het bruidspaar aan kwam rijden brak de zon door en die is niet meer weggegaan. Na het maken van de groepsfoto’s vond in de Landhoeve ook de ceremonie plaats. Een heerlijke hilarische ceremonie! De ambenaar, een oud-leerkracht van Rozemarijn, haalde zelfs nog een oud jaarboek tevoorschijn tijdens de ceremonie en had met hulp van wat vriendinnen een oud schrift met Rozemarijn haar schrijfsels over de kennismaking met Adriaan onder ogen gekregen en verwerkt in de ceremonie. Na het ja-woord zette Adriaan zijn kraag omhoog en liet de tekst in zijn nek aan iedereen zien. She is mine! Ja, dat was ze nu. Na de lunch vertrokken we naar de kerk waar het huwelijk werd ingezegend.

Bij de Duikenburg stond de bruidstaart inmiddels al klaar. Wat een pareltje! Na het aansnijden en het feliciteren zat de dag er voor mij op. Adriaan en Rozemarijn, ik heb genoten van jullie dag, van alle liefde die ik vast mocht leggen. Geniet van alle herinneringen!

Deze dag werd ook door Heikoop Media gefilmd. De impressie van deze dag is hier te zien.

Levenciers:
Bruidsjurk: Hengeveld Couture
Trouwpak: Verschoor Sliedrecht
Bloemen: verzorgt door het zusje van de bruidegom
Ringen: Rikkoert
Locatie ceremonie: De Landhoeve – Nieuw Lekkerland
Locatie feest: Duikenburg – Echteld
Bruidstaart: gemaakt door het zusje van de bruidegom

LAAT MIJ JULLIE LIEFDE VASTLEGGEN

Want liefde mag gevoeld, gekoesterd en gezien worden.