HEY, I'M EVÓRA!

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!

Meer weten over mij?

Ik ben geboren in 1990, vrolijk, vrouw van Jos Heikoop, moeder van Nathan, gepassioneerd fotograaf en vol passie voor liefde.

Ik hou van mensen kijken. Als ik op het station op mijn trein moest wachten verveelde ik mij geen moment. Ieder mens is interessant, mooi en uniek op zijn eigen manier. Daarom is fotograferen voor mij ook zo fijn. Door mijn lens mag ik ook weer naar mensen kijken. Het mooie in de personen voor mijn lens ontdekken en ze vastleggen zoals ze zijn.

Mijn fotografie kenmerkt zich door warme, natuurlijke kleuren en pure momenten, liefdevolle momenten. Ik hou van unieke momenten. Pure liefde geeft mij kippenvel. De momenten laten ontstaan en te zien ontstaan, om ze vervolgens vast te kunnen leggen. Mijn beelden bevatten die liefdevolle en spontane momenten.
Ik ben altijd op zoek naar mooi licht en word heel erg blij van een mooie zonsondergang! Maar ik heb de zon niet nodig om mooie foto's te maken.

LAAT MIJ JULLIE LIEFDE VASTLEGGEN

Want liefde mag gevoeld, gekoesterd en gezien worden.