HEY, I'M EVÓRA!

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!

INFO

Op jullie dag kom ik als fotograaf het dichtste bij. Ik leg jullie vast zoals jullie zijn, ik fotografeer de intieme, persoonlijke en emotionele momenten. Om dat optimaal vast te kunnen leggen is een persoonlijke band met jullie voor mij van essentieel belang. In de tijd naar de bruiloft toe zullen we daar ook aan werken. Zodat ik jullie liefde, op de bruiloft, optimaal kan vastleggen.

Wanneer jullie mij kiezen als fotograaf investeren jullie in een persoonlijke aanpak en een extra gast op de bruiloft. Na de bruiloft zullen jullie niet meer bezig zijn met wat alles gekost heeft, maar met wat ik voor jullie heb vast mogen leggen. Die herinneringen blijven!

PAKKET I

8 UUR FOTOGRAFIE
USB MET 300 FOTO'S OP HOGE KWALITEIT
30 x 30 CM ALBUM MET 25 SPREADS
PRE-WEDDINGSHOOT
2 OUDERBOEKJES INBEGREPEN
BEDANKKAARTJES OPTIONEEL

€2350

PAKKET II

10 UUR FOTOGRAFIE
USB MET 350 FOTO'S OP HOGE KWALITEIT
30 x 30 CM ALBUM MET 25 SPREADS + OPBERGBOX
PRE-WEDDINGSHOOT
2 OUDERBOEKJES INBEGREPEN
BEDANKKAARTJES OPTIONEEL

€2550

PAKKET III

12 UUR FOTOGRAFIE
USB MET 400 FOTO'S OP HOGE KWALITEIT
30 x 30 CM ALBUM MET 30 SPREADS + OPBERGBOX
PRE-WEDDINGSHOOT
2 OUDERBOEKJES INBEGREPEN
BEDANKKAARTJES OPTIONEEL

€2750

BESCHIKBAARHEID

NOG ENKELE PLEKJES IN 2024 | 2025 OPEN VOOR BOEKINGEN

Overweeg je mij als fotograaf op jullie bruiloft? Vraag vrijblijvend de brochure aan met meer informatie over mij en mijn werkwijze.

Op zoek naar een combinatie met een videograaf. Wanneer je mij boekt met Heikoop Bruiloftsfilms krijg je een combikorting bij ons beiden.

Veelgestelde vragen

VRAAG

Welke bruiloften word jij blij van?

ANTWOORD

Ik word blij van bruidsparen die helemaal hun eigen plan trekken en die er hun eigen dag van maken. Die zich niet teveel door tradities laten leiden, maar die kijken naar de mogelijkheden om het anders te maken. Ik hou van een bruiloft waar veel liefde aanwezig is, waar warmte en gezelligheid is en waar aandacht is voor details en styling.

VRAAG

Welke kleding draag je op onze bruiloft?

ANTWOORD

Ik ben altijd netjes en representatief gekleed. Ik draag een jurkje met mijn logo erop en heb mijn camera's aan een stijlvolle strap

VRAAG

Wat doe je als je ziek bent?

ANTWOORD

Het is mij gelukkig nog nooit overkomen dat ik echt niet kon komen. Mocht het zo zijn dat het echt niet lukt dan regel ik uiteraard vervanging. Een fotograaf die voor mij jullie dag vastlegt. Ik zal dan wel zelf de bewerking van de foto's doen en het album maken.

VRAAG

Waarom heb je twee camera's bij je?

ANTWOORD

Ik draag twee camera's met twee verschillende lenzen om veraf en dichtbij te kunnen fotograferen. Daarnaast heb ik dus ook altijd een back-up camera bij me mocht er een het begeven.

VRAAG

Hoe lang moeten wij inplannen voor onze reportage?

ANTWOORD

Dat is afhankelijk van de planning. Wanneer jullie één moment plannen adviseer ik altijd een ruimte van twee uur in de planning te houden. Wanneer jullie meerdere momenten op de dag kunnen inplannen word ik heel blij met een half uurtje na de ceremonie en een half uurtje rond zonsondergang.

VRAAG

Hoe lang van te voren moeten we onze fotograaf regelen?

ANTWOORD

De fotograaf van jullie wens kun je niet vroeg genoeg vastleggen. Mijn ervaring is dat ik rond de 8-12 maanden voor de bruiloft in contact kom met mijn bruidsparen.

01