HEY, I'M EVÓRA!

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!

Bruiloft Hendri & Tamara

  /  
19 september 2019

19-9-19, Hendri en Tamara hadden een prachtige datum gekozen om te trouwen. Ik begon de dag al vroeg bij Hendri thuis waar ik de eerst voorbereidingen vastlegde. Daarna reed ik door naar het huis van Tamara. Ze was al bijna klaar, maar ze hadden met het dichtdoen van de knoopjes nog even gewacht.

De ontmoeting vond plaats in de tuin, Hendri kreeg vooraf nog een lieve boodschap van Tamara voordat hij haar daadwerkelijk zag. Na de ontmoeting reden we naar Loofles in Kootwijk waar we een heerlijke relaxte shoot hadden. We hadden ruim de tijd en Hendri en Tamara genoten zichtbaar.

Ondertussen hadden alle daggasten zich bij Tamara thuis verzameld. Er waren heerlijke donuts en cakepops en er stond een sapjesbar. Na de ontmoeting met de daggasten en een lekker hapje van de donuts was het tijd om richting Barneveld te rijden voor de ceremonie. Na de ceremonie zouden we weer terugkomen in de gezellige tent voor de lunch en de groepsfoto’s. Ik sloot de dag af bij de kerk.

Hendri en Tamara, wat was het een heerlijke, stralende dag. Veel geluk en liefde gewenst samen!

LAAT MIJ JULLIE LIEFDE VASTLEGGEN

Want liefde mag gevoeld, gekoesterd en gezien worden.