HEY, I'M EVÓRA!

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!

Bruiloft Jacob & Rosanne

  /  
26 september 2019

Op 26 september was het zo ver, de bruiloft van Jacob en Rosanne. Jos en ik begonnen de dag bij Jacob met het vastleggen van de voorbereidingen, waarna we naar Bleskensgraaf reden waar Leonie Verhoef druk bezig was met het haar van Rosanne. Nadat haar moeder haar geholpen had met haar jurk, hielp haar zusje haar met de sluier. Pa hield nog even de spiegel vast voor de laatste check. Heerlijk, zo deze mooie betrokken momentjes in de familie.

Na de ontmoeting reden we naar het Alblasserbos, we hadden het tijdens de fotoshoot gelukkig droog! De ontmoeting met de daggasten hadden we weer bij de bruid thuis en in de tent was het gezellig, warm en droog. Voor de ceremonie gingen we naar de Burgemeester in Bleskensgraaf. Inmiddels kwam de regen flink uit de lucht en het confetti-moment na de ceremonie dreigde even in het water te vallen. Gelukkig werd het na de lunch weer droog en konden de bellenblaas en de natuurlijke confetti toch nog uit de tassen gehaald worden.

Na de kerkdienst in Sliedrecht haalden Jacob en Rosanne de broer van Rosanne nog op bij de Schutse. Wat vond hij die stoere auto prachtig! Tijd voor taart, groepsfoto’s en feliciteren bij Molen de Zwaluw in Kesteren. Daarna zat mijn taak erop.
Jacob en Rosanne, bedankt voor jullie vertrouwen. Veel liefde en geluk gewenst op jullie levensweg samen Ik heb genoten!

LAAT MIJ JULLIE LIEFDE VASTLEGGEN

Want liefde mag gevoeld, gekoesterd en gezien worden.