HEY, I'M EVÓRA!

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!

Bruiloft Jaap en Esther

  /  
27 augustus 2021

27 augustus was het zo ver, de grote dag van Jaap en Esther. En wat hebben ze er naar uitgekeken! Ieder stapje naar hun dag toe genoten ze van en wat was het een feest!

Ik begon de morgen bij Esther, de voorbereidingen van Jaap werden vastgelegd door zijn goede vriend Job van Job Fotografie. Esther had alle mooie details van al klaargezet en ook haar prachtige jurk hing al mooi te zijn. Eveliene van Team LOOKS was druk met het haar en de make-up van Esther. Door haar moeder en zus werd Esther in haar prachtige jurk geholpen. Heerlijk deze momentjes van de voorbereidingen. Inmiddels was Jaap gearriveerd en volgde de ontmoeting waarna we vertrokken naar Oranjerie Hydepark in Doorn voor de fotoshoot. De rest van de dag zou ook op deze locatie zijn dus voor het tweede gedeelte van de shoot reden we naar een stukje hei verderop. Die stond prachtig te bloeien. Halverwege begon het alleen even te storten, maar na even een paar minuten onder de bomen schuilen gingen we met een stralend zonnetje weer door met de shoot.

Inmiddels waren de gasten gearriveerd bij Hydepark en werden Jaap en Esther feestelijk onthaalt. Hierna volgde de ceremonie in de prachtige zaal van Hydepark. Een mooie persoonlijke ceremonie met warme woorden van de zus van de Esther en de broer van Jaap. Eigen uitgesproken geloften maakten het nog persoonlijker en na het jawoord en het omschuiven van de ringen waren ze eindelijk man en vrouw! Wat een feest! Na de ceremonie was het tijd voor de lunch en de groepsfoto’s. We maakten nog even wat foto’s bij met de auto en daarna reden we door naar de Maartenskerk in Doorn. Een mooie dienst volgde en wat blijft het speciaal om die vast te mogen leggen. Een van de vriendinnen van Esther zong tijdens de dienst en dat maakte alles nog mooier en persoonlijker.

Terug op Hydepark was het tijd voor heel veel knuffels, felicitaties, een toost en de taart. Veel gezelligheid met alle gasten, cadeaus en sfeer met een stralend zonnetje erbij. Daarna werd het tijd om te gaan eten. Alles was weer prachtig gestyled en aan deze sfeervolle en gezellige tafels werd een heerlijk diner genuttigd. Tijdens het diner werden de nodige stukjes en speeches gedaan wat voor heerlijke momenten zorgde. Wat een dag! Ik was er lang bij, had geen voeten meer over, maar ik heb net zo hard genoten als lieve Jaap en Esther.

Kijk en geniet mee van deze heerlijke dag!

Leveranciers:
Haar en make-up: Team LOOKS
Trouwjurk: Bruidscollectie Speksnijder
Trouwpak: De Lange Menstore Huizen
Trouwauto: Trouwporsches.nl
Trouwkaart: Cotton Bird
Ringen: Veerman juwelen
Bloemen: Power Flower Bussum
Taart en petit fours: Jan Banket
Videograaf: Rens Beuker
Locatie: Oranjerie Hydepark

LAAT MIJ JULLIE LIEFDE VASTLEGGEN

Want liefde mag gevoeld, gekoesterd en gezien worden.