HEY, I'M EVÓRA!

I’m a trend setter, an adventurer, a coffee lover and a photographer! I love experiments and personal projects. Finding new perspectives and breathing in new life into old boring scenes is what inspires and gets me excited! If you call yourself a creative, proudly wear that title, be memorable, inspire others and always be ahead of the crowd! Be Evóra!

Creatief trouwen in coronatijd

  /  
22 januari 2021

Wat nu als je trouwt in een tijd waarin er bijna niets kan? Waarin je zo beperkt wordt dat het bijna niet leuk meer is. Nou, dan moet je wel creatief denken. Zeker als er de middag voor je bruiloft nog strepen gezet worden worden door creatieve plannen. Geert en Joëlle hadden ondanks al hun beperkingen echt een prachtige dag. Samen met Heikoop Bruiloftsfilms legde ik hun liefde vast. We begonnen in alle vroegte bij Joëlle thuis waar ze omringt door haar familie veranderde in een prachtige bruid. Geert kwam haar ophalen en nadat de stoere auto bewonderd was liepen Geert en Joëlle nog even naar het broertje van Joëlle om ook Geert nog even te laten zien aan hem. Joëlle was eerder ook al even bij hem langs geweest.

In het Sysseltse bos in Ede hadden we een heerlijk uurtje om de foto’s te maken waarna we doorreden naar kasteel de Schaffelaar in Barneveld. Voordat de ceremonie begon stapte het bruidspaar nog even de bus binnen waar alle kinderen zaten. Die keken daar met een livestream mee met de ceremonie. In het kasteel zaten de overige gasten ondertussen al klaar. De ceremonie werd geleid door Anouk Vreeswijk. Een mooie persoonlijke ceremonie inclusief geloften volgde en na een korte break met een pannekoek of een portie poffertjes werd de ceremonie vervolgt met de bijdrage van familie en vrienden.

Na de ceremonie was het tijd voor de kerkdienst en na de dienst reden de gasten nog even terug naar het kasteel waar een scherm klaar stond waar ze de impressie van Heikoop Bruiloftfilms konden bekijken en kregen ze door middel van een drive trough een lekkere borrelbox mee voor onderweg. Geert en Joëlle, wat hebben jullie er een prachtige dag van gemaakt. Geniet van de mooie herinneringen en veel geluk samen!

Overige leveranciers:
Videograaf: Heikoop Bruiloftsfilms
Ambtenaar: Anouk Vreeswijk
Jurk: de Bruidsstal
Pak: Suits at Sea Biddinghuizen
Bloemen: Bloemerij Veenendaal
Ringen: Juwelier Hendriksen Rhenen
Auto: Maurice Bossink Hollandscheveld
Trouwkaart: Studio Nies

LAAT MIJ JULLIE LIEFDE VASTLEGGEN

Want liefde mag gevoeld, gekoesterd en gezien worden.